Frukost & Mat - Maison Vieussan
1406
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1406,bridge-core-2.5.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1808

Frukost & Mat

Frukost

Efter en god natts sömn kan du ta en egen stund på balkongen, terrassen eller i poolområdet och njuta av morgonens lugn, utsikten och bruset från floden. I allrummet finns självservering av kaffe och te för dig som vill ha en kopp innan frukost och du har sedan som gäst fri tillgång till detta under dagen.

Vi har en stor frukostbuffé som består av kaffe/thé, dagens ägg med en variation av exempelvis omelett, scrambled, cheesy eggs, hemgjord youghurt, musli och marmelad med frukt och bär från egen trädgård, lokal honung med smak av alla bergets örtkryddor, ost och charkuterier, grönsaker, hemgjorda ”smothieshoots”, juicer och självklart färskt bröd, från bageriet eller hembakt.

 

Utflyktspaket och snacks

Hos oss kan du köpa utflyktspaket att ta med dig på vandringen, cykelturen eller till stranden. Vi packar ner det i ryggsäck ellr en kylväska, vilket som passar dig bäst.

I anslutning till allrummet har vi en mini-bar för dig som gäst, där kan du förse dig med dryck, frukt och lite snacks. Vi har inte självhushåll för dig som bor i det stora huset.

Language »