Vandringsresa med mat & vin i fokus - Maison Vieussan
1490
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1490,bridge-core-2.5.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1808

Vandringsresa med mat & vin i fokus 

 

Har du en passion för mat & vin och tycker om att vandra? Det gör vi!
Nu kan vi erbjuda dig inspirerande dagar fyllda av njutbara upplevelser för alla sinnen. Varje dag packar vi matsäck och ger oss ut på en dagsvandring. Vi känner omgivningarna och tar med dig till fantastiska platser där vi njuter av utsikt över berg och dal. Vi lyxar till det och har med oss Alexandra Nygård som är kock och delar med sig av sin kunskap och passion för mat.
Vi kommer att laga mat med influenser från det franska köket. Självklart använder vi råvaror av högsta kvalitet, ekologiska i den utsträckning det går som vi handlar på marknader. Vi använder alla våra sinnen och avnjuter härligt komponerade middagar som lagas av Alexandra. För dig som vill finns möjlighet att följa med till marknader och även att hjälpa Alexandra i köket. 

På kvällarna kommer du att serveras en välbalanserad gourmetmiddag med utvalda viner.

Vi besöker vinbönder, provar, smakar och lär oss grunderna om druvorna och de olika vindistrikten i Languedoc. Tillsammans med vinbonden komponerar vi de bästa vinerna till middagarna för en optimal smakupplevelse. Du kommer att få prova många olika och riktigt bra viner under veckan!

Du bor bekvämt på Maison Vieussan som ligger i en genuint fransk gammal by. Du kommer självklart även att ha tid att uppleva, sol och bad i vår pool eller vid floden. Kanske vill du hellre bara vara, läsa en god bok eller sitta ute och lyssna till ljudet av syrsorna en stjärnklar natt…

Detta ingår:

  • Del i dubbelrum /studio inklusive frukost.
  • Transfer t & r Montpellier flygplats 
  • Välkomstdrink och lätt middag ankomstkvällen.
  • Tre middagar på Maison Vieussan.
  • Lunch på Maison Vieussan på avresedagen
  • Tillgång till kaffe/té under dagen.
  • Vinvandring med lunch där du guidas av Sophie som är engelsktalande vinbonde.

 

Pris: 740 Euro, exklusive flygresa

Category
Paketresor
Language »