Kraften i nuet, chakramålningskurs - Maison Vieussan
1795
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1795,bridge-core-2.5.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1808

Kraften i nuet, chakramålningskurs 

 

Kraften i nuet är en chakramålningskurs. Syftet är att rensa och balansera energikropparna genom att medvetet låta livsenergi från källan flöda genom våra sju centrala chakran i meditation och måleri. Genomgång av chakran, meditationer och intuitivt måleri varvas. Processen i skapandet är i fokus och som bonus uppstår ibland fantastiska konstverk.

Kurspriset innefattar helpension med 3-rätters middagar (förutom utflyktsdag). Lunchen består vissa dagar av ett lunchpaket så du själv kan välja vart du vill äta, kanske vid floden om det är varmt, kanske klättrar vi uppåt bergen och avnjuter lunchen med fantastisk utsikt. De andra dagarna serveras lunch på Maison Vieussan.

Boende i dubbelrum eller studio med dusch och toalett.

Utflyktsdag till en vingård med vandring runt fälten och vinprovning med tapaslunch. Denna dag äter vi middag på restaurangen i byn (ingår ej i priset).

Transfer t & r Montpellier flygplats och Vieussan 

980 Euro exkl.flygresa

 

 

Category
Paketresor
Language »