Yogaresa - Maison Vieussan
1814
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1814,bridge-core-2.5.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1808
 

Yogaresa

Category
Paketresor

Yogaresa 

Vi är så gada över att få samarbeta med yogastudion “My Sangha” i Gävle. Marie och Kristin kommer hit och delar med sig av sin djupa kunskap när de leder oss igenom yogapassen.

Deras tankar om yoga;

Jag är en yogalärare med mer än ett decenniums erfarenhet av att sprida yogans ljus genom rörelse, stillhet, chanting, tystnad och meditation. Med 15 års hängivenhet har jag djupdykt i yogan genom utbildningar och egen praktik inom bl.a. Vinyasa flow, Hatha, Ashtanga, Yin yoga, Mediyoga och Gravidyoga, och mitt mål att dela mina erfarenheter av yogans tusenåriga visdom med dig. Yoga är för alla, för att observera och helt enkelt bara vara. En stund att få gå djupare och upptäcka den subtila energin av ditt sanna jag. Yogan får berika livet på alla plan, vare sig du är på mattan eller utanför yogasalen.

Glädje, ödmjukhet och kärlek är några av ledorden för mina klasser.

Namaste / Kristin

 

Jag har utövat yoga sedan 2010, och då talar jag inte om den yoga du utför på mattan, utan den som har med mig själv att göra. Att leva yoga var min start, utan att jag visste att det var det som också är yoga. Att praktisera delar av de olika stegen av Yamas (5 sociala förhållningssätt) och Niyamas (personliga förhållningssätt).

Jag är färdig yogalärare inom Satyanandayoga, 2,5 år ca. 800 timmar utbildning. Jag har även gått en yinyoga lärarutbildning tillsammans med Elizabeth Welsh. Jag är utbildad familjeterapeut genom Gävle Högskola. Jag önskar med yogan, förmedla närvaro – närvaro i stunden där du blir vittne till din reaktion, det finns inga prestationer på yogamattan. Att stanna när det känns obekvämt, att stanna i det som skaver, att bara vara och acceptera.

 

Gör en bra dag, Marie 

 

Detta ingår:

  • Del i dubbelrum/studio.
  • Tre måltider/dag.
  • Tillgång till kaffe/té under dagen.
  • Transfer t&r flygplats den 5 och 9/10.
  • Daglig yoga med avslappning och meditation, mattor, filtar och kuddar finns på plats.

Pris: 770 Euro exkl.flyg

För mer information mejla oss,
info@maison-vieussan.com
Language »